2011-10-31
 18:58:03

Höstlovslägret- dag1

Jag tror aldrig att jag varit så här öm om kroppen i hela mitt liv. Men gud vilken dag jag haft, i ishallen från 8:00-18:00. Det är nästan möjligt att tro att man kan utvecklas så pass mycket på en enda dag, men så är det.
Första passet så var det mest fotarbetet (ex. mohawk, saxningar, kombinationer) som vi fokuserade på.
Andra passet var det väldigt mycket hopp>piruetter.
Tredje passet var ett fyspass.
Fjärde handlade det om hopp (ögel,salcow) men vi övade också på inneskärstreor.

Jag har rammlat minst tjugofem gånger, vilket är skitbra. Tror aldrig att jag kämpat så hårt på någon träning innan.

Det ända jag ska göra nu är att ligga i soffan framför tv'n och hoppas att jag känner mig pigg inför ännu en fullspäckad dag imorgon. I can't wait!!!

2011-10-27
 22:15:00

Manikyr, lightläsk och fredag- LIFE'S GOOD!


Vill önska er alla en toppen fredagskväll.
Själv har jag tillbringat större delen av eftermiddagen i ishallen och det känns skönt att bara chillaxa ikväll innan jag ska tillbaks dit imorgon.

Jag är inte riktigt van vid all extra tid, då jag vanligtvis vid det här läget har fullt med läxor som jag gör i sista minuten. Men tack vare ett välförtjänt höstlov så är inte det fallet ikväll.
Så jag har suttit och kollat på gammla barnvideos av mig som bebis (Snacka om att jag var gullig) medans jag fixade mina naglar.

Jág hittade även en coca cola zero i kylskåpet, life's good!


Puss och kram Amy<3

2011-10-26
 23:06:06

All natural

Gud vad jag är trött!!
Jag har percis kommit hem från en 2timmars basketträning och duschat och allt det. Det känns verkligen skönt att tvätta av sig sminket, nästan som att bara tvätta bort dagen och förbereda sig för en ny imorgon.
Jag antar att jag verkligen borde ta och sova så att jag orkar med allt imon, då jag bl.a. ska dansa med kulturskolan och träna fys med konståkningen.


Bild på mig utan smink- all natural♥

Godnatt allesammans!
Kram Amy<3
2011-10-26
 16:38:43

Höstlovsläger

Livet bara leker för mig just nu. Inte nog med att jag haft en toppen vecka, utan jag har en ännu bättre som väntar mig. Från och med måndag så drar höstlovslägret i konståkning igång, vilket innebär skridskoåkning från morgon till kväll.
Vi kommer att tränas av huvudtränare från bl.a. växjö och karlskrona konståkningsklubb, som är utbildade till att lära ut. Så jag ser fram emot att lära mig massor av nya grejer.

Senare i vinter så har ni en grym vinterisshow att förvnta er. Då jag hoppas att så många som möjligt kommer att kunna komma. Jag skriver mer om detta längre fram.